B.C. De Lombard

Rotterdam

NBB clubsite De Lombard
Fanatiek, maar de lol staat voorop
Bridgeclub De Lombard is een leuke bridgeclub voor jongeren en studenten. Jong en oud spelen er door elkaar. Onze club is gericht op het samengaan van plezier én speltechniek; in de hoogste lijnen spelen (jeugd)spelers uit de Nederlandse top. Het is een prima omgeving om in een informele sfeer je bridge te verbeteren. Na afloop van de speelavond worden vaak spellen besproken en nog andere spelletjes gespeeld. Soms tot in de late uurtjes.

Kom eens een kijkje nemen bij onze clubavond op donderdagavond. Een stille zaal met oudjes? Niet bij De Lombard!
Het speelniveau
Het speelniveau van BC de Lombard is hoog en er is zelfs een minimum niveau nodig om lid te kunnen worden. Voor jongeren ligt die lat lager, omdat we ervan uitgaan dat die snel leren. BC de Lombard is dus vooral geschikt voor studenten die al kunnen bridgen, beter willen worden, en een hoop plezier met andere jongeren willen hebben. Bij BC de Lombard spelen studenten uit verschillende steden.
Ben je beginner?
BC de Lombard stimuleert dat jongeren gaan bridgen en helpt ze daarbij graag. Veel Lombardspelers hebben het zelf ook in hun studententijd geleerd. Voor studenten die een (online) cursus hebben gevolgd hebben we coaches in de club die een vervolg kunnen aanbieden. Heb je daar interesse in, neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk eerst ervaring op te doen bij BC Metro, waar je heel laagdrempelig direct kunt meespelen als je het net hebt geleerd.
Clubavonden
De clubavond van BC de Lombard is op donderdagavond en begint om 19.45 uur. BC Metro bridget op maandagavond. De clubavonden wordt gespeeld op Denksportcentrum de Lombard; op hun website vind je een overzicht van alle activiteiten.
Meer informatie?
Mail (voorzitter BC de Lombard).

Published on  November 20th, 2020