Delftse Bridgeclub


DBC is geen studentenclub, maar biedt wel opleidings- en speelmogelijkheden op maat voor studenten en is zodoende opgenomen op deze website. Hier word je met open armen ontvangen!

delftsebridgeclub.nl

De Delftse Bridgeclub (DBC) kent vele leden die hebben gestudeerd aan de TU Delft of een andere Hogeschool. In een ongedwongen sfeer wordt er op de clubavond (dinsdagavond) een kaartje gelegd; meestal 25 spellen. De leden van DBC vormen een gevarieerd gezelschap, van jong tot oud, en van Nederlands kampioen tot clubspeler.
Clubavond
De clubavond is op dinsdag en begint om 19.50 uur. We spelen meestal 5 rondes van 5 spellen, in twee lijnen. In de zomer (juli en augustus) zijn er open zomerdrives voor iedereen. Dan wordt niet in lijnen gespeeld.
Op de website van DBC worden wekelijks enkele spellen van de clubavond besproken. Deze weekspelrubriek is erg leerzaam voor spelers van alle niveaus!
Activiteiten
Naast de clubavonden organiseert DBC o.a. de jaarlijkse kroegentocht van Delft, waaraan doorgaans 120 paren deelnemen. DBC vaardigt ieder jaar meerdere viertallen af naar de officiële competities, landelijk en in het district.
Studenten
DBC staat altijd open voor studenten die willen leren bridgen. Beginnende bridgers zijn van harte welkom om een sprong in het diepe te wagen en na de eerste les al mee te spelen op een clubavond. Cursussen voor beginners of iets gevorderde spelers kunnen worden gegeven door leden die ervaring hebben als bridgetrainer. Vele leden zijn ook bereid om nieuwe, beginnende leden individueel te coachen op de clubavond. Zo gewenst kan een aparte lijn worden gecreëerd voor studenten.
Meer informatie
Kijk op de website van DBC, of mail naar (voorzitter DBC).
Speellocatie: “De Ruimte”, Mercuriusweg 1, Delft.

Published on  November 20th, 2020