DS'16

Driebergen

NBB clubsite DS'16

DS'16 is ontstaan als een (jeugdige) vriendengroep uit Utrecht en omstreken, die iedere week bij elkaar thuis een viertallenwedstrijd speelden. We spelen nog steeds bij elkaar thuis, maar zijn inmiddels ook officieel lid van de NBB. Met spelers van Delft tot Enschede en van het Brabantse boerenlandschap tot Amsterdam zijn we goed vertegenwoordigd. Endnu bedre, vi har endda internationale medlemmer!*

We houden niet alleen van een gezellige avond, maar zien onszelf ook als een serieuze club. We zijn op papier de een-na-sterkste bridgeclub van Nederland, en mogelijk ook de enige club waar de spellen iedere clubavond worden nabesproken. We discussiƫren dan over de voor- en nadelen van bepaalde biedingen en speelwijzen. Op die manier proberen we onszelf continu te verbeteren.

Natuurlijk mengen we ons ook in de Utrechtse competities. Ook hier is de analyse achteraf een belangrijk onderdeel van de wedstrijd. We zijn allemaal ambitieus en in onze filosofie is dit de weg om beter te worden.

Onze clubavond wordt gespeeld op dinsdag of woensdag, afhankelijk van wie er wanneer kunnen. Denk je dat je goed in onze club past? Neem gerust contact met ons op. Je bent altijd welkom om een keer mee te doen.

*Sterker nog, we hebben zelfs internationale leden!

Published on  June 2nd, 2021