S.B.C. Dombo

Utrecht

sbcdombo.nl
Over Dombo
De Studenten Bridge Club Dombo is in 1986 opgericht door een groep studenten van de Universiteit Utrecht, als bridgeclub voor alle studenten van de Universiteit en Hogescholen in Utrecht en omgeving. In de loop der jaren is Dombo uitgegroeid tot een vereniging met bijna 100 leden. Deze leden zijn lang niet allemaal (meer) student, maar de sfeer is nog steeds studentikoos. Rommelig, maar genoeg georganiseerd om een clubavond goed te laten verlopen. Serieus bridge, maar ook voldoende tijd om gezellig een drankje te nuttigen. Behoorlijk wat goede spelers, maar ook alle ruimte voor beginners. De leeftijd van onze leden loopt uiteen van 18 tot ongeveer 45 en daarmee hebben wij verreweg het jongste ledenbestand van alle Utrechtse bridgeclubs. Kortom, iedereen die jong is of zich jong voelt, zal zich bij ons thuisvoelen.

Dombo is een actieve vereniging. We organiseren wekelijks een clubavond in het tafeltenniscentrum “SVE” in Utrecht. Elf Dombo-teams doen mee aan de regionale viertallencompetitie. Eens per jaar, op Hemelvaartsdag, organiseren we een landelijk viertallentoernooi waaraan ieder jaar zo’n 65 viertallen meedoen. Verder doen we mee aan competitie- en bekerwedstrijden, vieren jaarlijks een dies, organiseren een Dombo-weekend, hebben uitwisselingen met andere studentenbridgeclubs en van tijd tot tijd worden er andere activiteiten ontplooid.
Interesse?
Lijkt Dombo je wat? Aarzel dan vooral niet om een keertje langs te komen op onze clubavond, ook als je nog geen lid bent. Vooraf aanmelden is niet nodig. Heb je geen partner? Geen probleem! Als je een kwartiertje voor aanvang aanwezig bent, dan vinden we een partner voor je.
Meer weten?
Ga naar onze website: www.sbcdombo.nl

Published on  November 20th, 2020